Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Март » 12 » Керівництво Дніпродзержинської ТЕЦ заявило про непогодження з планами децентралізації системи теплопостачання міста
20:15
Керівництво Дніпродзержинської ТЕЦ заявило про непогодження з планами децентралізації системи теплопостачання міста
Керівництво ВАТ «Дніпродзержинська ТЕЦ» (ДДТЕЦ) заявило про непогодження з проектами децентралізації системи теплопостачання міста. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили на ДДТЕЦ.

Позиція керівництва ДДТЕЦ базується на низці доводів: встановлена теплова потужність станції — 500 Гкал/год майже вдвічі перекриває потреби міста, реалізація впродовж останніх років організаційних структурних та економічних перетворень дозволила ДДТЕЦ вийти на якісно новий рівень теплопостачання: можливості максимального скорочення проміжних ланок системи і випробувана схема обслуговування «котел станції — батарея споживача». Лише незадовільний стан внутрішньобудинкових комунікацій не дозволив свого часу запровадити таку схему у повному обсязі.

На ДДТЕЦ вважають недоцільним будівництво у місті нових котельних при відсутності дефіциту тепла та без змін системи його внутрішньобудинкового розподілу. З огляду на те, що технічний потенціал ДДТЕЦ не вичерпаний, особливо при комбінованому виробництві тепла та електроенергії, запропоновано проекти та розрахунки розвитку тепломагістралі від ДДТЕЦ до лівобережного житлового масиву. Доцільним на ДДТЕЦ вважають направити кошти місцевого та вищих бюджетів на модернізацію існуючих мереж.

Довідка: Проект-концепція нової схеми теплозабезпечення у Дніпродзержинську передбачає диверсифікацію джерел теплопостачання, спорудження сучасних модульних котельних та систем автономного опалення. Зокрема, завершено експертизу будівництва у селищі Дніпробуд автономної котельної потужністю 82 МВт (загальна вартість об'єкту 26 млн грн), що дасть можливість забезпечити надійність теплопостачання мікрорайону, скоротити витрати пального та теплові втрати до 7,8 млн кубометрів на рік. Термін окупності будівництва котельної — півтора року.

ресивер hd для кардшаринга, кардшаринг через роутер

Просмотров: 1416 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]