Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Апрель » 11 » У Дніпродзержинську планують створити громадське формування для боротьби з розкраданнями металу
23:38
У Дніпродзержинську планують створити громадське формування для боротьби з розкраданнями металу
У виконкомі Дніпродзержинської міської ради пройшло засідання робочої групи під головуванням міського голови з питань попередження розкрадання металовмісного обладнання у житлово-комунальній сфері, на якому внесено пропозиції про створення загальноміського громадського формування для боротьби з розкраданнями металу у місті. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі міського голови Дніпродзержинська.

На засіданні надано доручення профільним службам виконкомі міської ради взяти на контроль отримання від Держкомітету України з питань регуляторної політики та підприємництва інформації щодо наявності на території міста легальних пунктів прийому брухту чорних та кольорових металів.

Заплановано підготувати звернення до прокуратури міста з питання стану, який склався на території міста з розкраданням металовмісного обладнання.

До міського управління МВС направлено звернення щодо надання інформації про розгляд матеріалів за 22-ма фактами крадіжок кабелю електрозв’язку, крадіжок каналізаційних труб з дільниць на 7-и об’єктах, кабельних мереж електротранспорту, опрацювання питань законності функціонування пунктів прийому металобрухту за декількома адресами.

Відділу ДАІ у Дніпродзержинську рекомендовано посилити контроль за транспортними засобами, які здійснюють перевезення металобрухту.

Довідка: У Дніпродзержинську щорічно розкрадання металу та незаконні операції з металобрухтом завдають комунальному господарству міста збитків на суму близько 1,8 млн грн. Крадіжки металу призводять до збоїв у роботі систем водо-тепло-електропостачання, аваріям на автошляхах, травмуванню людей.

Просмотров: 764 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]