Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Апрель » 24 » У Дніпродзержинську з’явився парк Щастя
19:21
У Дніпродзержинську з’явився парк Щастя
У Дніпродзержинську відновлено програми екологічної реконструкції зелених насаджень, розпочатої у 2008 році в різних районах міста.
На перших етапах програми здійснювалася реконструкція скверів на житловому масиві Соцміста (вулиця Щербицького та проспект Конституції): висаджені 632 дерева, як показав весняний сезон, прижилися і найбільш проблемний через промислове перевантаження житловий масив отримав засади для відновлення екологічної очисної спроможності зелених насаджень для поліпшення стану атмосферного повітря.
Відновлено роботи з реконструкції центрального скверу міста на проспекті Леніна, де восени торік та навесні цього року висаджено загалом 132 дерева, розплановано територію під нові ділянки газонів та висадження голубих ялинок.
На намивних ґрунтах лівобережного житлового масиву під час місячника з благоустрою та за програмою екологічної реконструкції зелених насаджень висаджено близько 400 дерев, створено нову зелену зону — парк Щастя. До кінця весняного сезону у Дніпродзержинську планується загалом висадити близько 1,5 тис. дерев, понад 5 тис. кущів.
У Дніпродзержинську налічується близько 162 тис. дерев. Близько 40% з них мають вік від 30 до 50 років. За останні два роки кількість дозволів на видалення зелених насаджень скоротилася майже вдвічі, на стільки ж збільшилися і суми відшкодувань.
Просмотров: 568 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]