Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Май » 18 » У Дніпродзержинську розроблено умови конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах
20:16
У Дніпродзержинську розроблено умови конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах
Управлінням транспорту і зв’язку Дніпродзержинської міської ради розроблено умови конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах, порядок його проведення, перелік об’єктів конкурсу та їх характеристики. Про це повідомили в управлінні транспорту і зв’язку Дніпродзержинської міської ради.
Метою визначення автомобільних перевізників на конкурсних засадах є реалізація основних напрямів розвитку галузі автотранспорту, створення безпечних умов для перевезення пасажирів, покращення якості пасажирських перевезень, забезпечення оновлення рухомого складу та виконання соціально значущих перевезень пасажирів.
До обов’язкових умов конкурсу належать: визначена організатором обґрунтована структура парку автобусів, що працюватимуть на маршруті загального користування, за пасажиромісткістю, класом, технічними та екологічними показниками; регулярність руху, питання диспетчерського контролю.
Крім обов’язкових умов, визначено вимоги щодо наявності резерву автобусів для рухомого складу на маршрутах у разі виходу їх з ладу, надання соціально значущих послуг, забезпечення диспетчеризації маршрутів, забезпечення використання на маршрутах автобусів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.
При визначенні переможця враховуватиметься і характеристика виробничої бази, досвід та якість роботи перевізника.
У Дніпродзержинську щодня на міських автобусних маршрутах працює у середньому 380 одиниць транспорту, з них автобусів середньої місткості – 80 (21% від загальної кількості), у тому числі 10 автобусів ПАЗ комунальної власності. Пасажирським та міським електротранспортом щодня перевозиться 160 тис. пасажирів: автотранспортом – 115 тис., електротранспортом -45 тис. Останній конкурс перевізників у Дніпродзержинську проходив у 2007 році.
Просмотров: 564 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]