Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Июнь » 12 » Начато наблюдение за содержанием токсичных веществ в воде
13:38
Начато наблюдение за содержанием токсичных веществ в воде
Дніпродзержинським підприємством ДП «Бар’єр» розпочато спеціальні спостереження за вмістом токсичних хімічних елементів в аерозолях і водах зони впливу колишнього уранового виробництва на Придніпровському хімзаводі (ПХЗ).

Про це повідомило інформагентство «Придніпров’я» з посиланням на підприємство «Бар’єр».

Протягом 2009 року в рамках програми приведення небезпечних об’єктів ПХЗ в екологічно безпечний стан вже проводилися спостереження за вмістом токсичних речовин, специфіка нового етапу, щойно розпочатих спостережено включатиме характеристики, які складають так званий вектор ризиків — показники, які формують основну складову внесків у формування радіаційних і хімічних ризиків.

В рамках підготовки до спостережень та проведення радіаційного моніторингу споруджені 8 нових спостережних свердловин на двох хвостосховищах. Виконано проект спорудження гідрологічних постів на річці Коноплянка, а також проект спорудження мережі спостережень (10 шт.) за забрудненням атмосферного повітря на сховищах відходів уранового виробництва. Облаштовано систему контролю за геотехнічним станом дамби хвостосховища „Дніпровське”.

Просмотров: 544 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]