Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Июнь » 12 » На здоровление детей предусмотрены расходы в 1,2 миллиона гривен
13:38
На здоровление детей предусмотрены расходы в 1,2 миллиона гривен
У Дніпродзержинську на заходи з оздоровлення та відпочинку дітей передбачено видатки з міського бюджету у сумі 1,2 мільйона гривень.

Заходами передбачено забезпечення першочергового відпочинку та оздоровлення у позаміських оздоровчих закладах дітей пільгових категорій та обдарованих дітей.

Оздоровлення дітей організовано на базі міських навчально-виховних та оздоровчих закладів, а також позаміських закладів: «Комунарець» (с. Могилів Царичанського району), «Лісний» (Судак), «Сонячна соната» (Приазов’я), санаторії «Утес» (Алушта).

Вже відкрилась перша оздоровча зміна у таборах із денним перебуванням на базі середніх загальноосвітніх шкіл міста, де відпочивають 2600 дітей.

У місті для першої зміни відпочинку та оздоровлення дітей відкрито 23 табори. У другу і третю зміни кількість оздоровчих закладів буде змінюватись в залежності від кількості відпочиваючих.

Під час роботи шкільних таборів для дітей проводяться різноманітні спортивні, розважальні, культурні заходи. З дитячими таборами плідно співпрацює міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, організація «Спорт для всіх», спортивні та культурні заклади міста.

Просмотров: 508 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]