Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Июль » 20 » В Днепродзержинске проблема с приемом абитуриентов
22:36
В Днепродзержинске проблема с приемом абитуриентов
У Дніпродзержинську триває вступна кампанія до вищих навчальних закладів, вже у перший день прийому документів на вулицях біля освітніх установ вишикувались кілька сотенні черги абітурієнтів.

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі міського голови Дніпродзержинська. Найбільший наплив вступників відчули на собі Дніпродзержинський державний технічний університет (ДДТУ), медичне училище та індустріальний технікум.

Як повідомили у приймальній комісії ДДТУ, тільки за перший день роботи було прийнято 125 заяв, члени приймальної комісії працювали до 23 години. Великі черги керівництво університету пояснює тим, що багато абітурієнтів подають заяви одразу на кілька напрямів підготовки, тому процес прийому документів дещо подовжується.

Цього року умови вступу відрізняються від торішніх.

Так, прийом документів триватиме 2 тижні, а не місяць, як минулого року: усі бажаючі повинні подати заяви до 31 липня.

Змінилась ситуація і з пільговиками: кількість бюджетних місць для них скоротили, а документи, які посвідчують пільгову категорію, ретельно перевіряє приймальна комісія.

Що ж до прохідного балу, він визначатиметься за рейтингом сертифікатів, тобто лише по завершенню прийому документів. Отже, абітурієнти з найвищими балами матимуть більше шансів вступити до вищого навчального закладу.

Та найбільше вступників цікавить кількість бюджетних місць на обраних спеціальностях. За словами першого проректора ДДТУ Віталія Гуляєва, план прийому на місця державного замовлення університет отримав лише 20 липня. Наразі документи приймаються у всіх абітурієнтів, а от про співвідношення бюджетних і контрактних місць вони дізнаються пізніше.

Просмотров: 662 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]