Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Июль » 22 » У Дніпродзержинську з початку сезону спеки зафіксовано 11 випадків теплових ударів у людей похилого віку
11:42
У Дніпродзержинську з початку сезону спеки зафіксовано 11 випадків теплових ударів у людей похилого віку
У Дніпродзержинську з початку сезону спеки зафіксовано 11 випадків теплових ударів у людей похилого віку: 5 випадків у червні та 6 випадків з початку липня.
Про це повідомило інформагентство «Придніпров’я» з посиланням на головного лікаря Дніпродзержинської міської Станції швидкої медичної допомоги Костянтина Сая.
Виклики «швидкої» переважним чином надходять від перехожих, яки стикаються на вулицях з наслідками теплових ударів, коли на ринках або на зупинках транспорту люди втрачають свідомість.
Міська Станція швидкої допомоги лише за один день 19 липня направила з вулиць міста двох постраждалих від теплового удару. За словами Костянтина Сая, з подібною кількістю викликів з приводу сонячних ударів Станція раніше не мала справи: ситуація у промисловому місті ускладнюється підвищеним випаровуванням асфальту – значні площі міської території вкриті твердим покриттям: асфальтом, камінням.
Лікарі Станції швидкої допомоги схвалюють ініціативу обласного центру щодо безоплатної видачі питної води у кіосках, рекомендують тим, хто багато часу перебуває на вулиці під час спеки налагодити питний режим, подібний до умов роботи у «гарячих цехах» металургійного комбінату.
Дніпродзержинська міська станція швидкої допомоги створена у 1935 році, має три підстанції: на Соцмісті, в центрі та на лівобережному житловому масиві.
У складі станції працюють 16 медичних бригад, середня кількість викликів становить 220 на добу.
Просмотров: 525 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]