Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Июль » 22 » У Дніпродзержинському пологовому відділенні завершується плановий ремонт
11:41
У Дніпродзержинському пологовому відділенні завершується плановий ремонт
У Дніпродзержинському пологовому відділенні міської лікарні №9 (єдине у місті пологове відділення) завершується плановий ремонт. Про це повідомило інформагентство «Придніпров’я» з посиланням на завідувача пологовим відділенням, головний акушер-гінеколога управління охорони здоров’я міської ради Людмилу Кузьменко.
Упродовж місяця у відділенні здійснено заміну 7 вікон на метало пластикові, проведено санітарну обробку та фарбування приміщення, замінено частину електрообладнання.
Пологове відділення відкриється після ремонту з 1 серпня.
У Дніпродзержинську наразі функціонує єдине в місті пологове відділення на базі міської лікарні №9. Пологовий будинок, побудований у 1955 році, зупинено на реконструкцію з 2003 року. У 2008 році продовження реконструкції через руйнівні процеси на частині фундаменту, недостатню площу приміщень та високу вартість відновлювальних робіт – близько 30 млн. грн. визнано недоцільним.
Просмотров: 558 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]