Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Август » 8 » Міська влада звертається до усіх дніпродзержинців з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки
11:01
Міська влада звертається до усіх дніпродзержинців з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки
У зв'язку з аномальним підвищенням температури повітря, тривалою посухою та високим рівнем пожежної небезпеки у місті та області, секретар Дніпродзержинської міської ради Марина Гурська звертається до усіх дніпродзержинців з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки. Текст звернення:

"Шановні дніпродзержинці та гості міста!
Останнім часом у Дніпродзержинську, як і по всій країні, встановилась аномальна спека. Цього літа зафіксовані найвищі температурні показники, у регіоні введено високий рівень надзвичайної пожежної небезпеки.
У цих екстремальних умовах наша основна мета – не допустити, щоб ситуація прийняла масштаби надзвичайної. Нам важливо зберегти лісові масиви і насадження, які є справжніми «легенями» регіону. Адже ми живемо у промисловому краї, з дуже непростою екологічною ситуацією. Саме тому, залишаючись без зелених насаджень, ми наносимо собі непоправної шкоди. А найжахливіше – те, що на пожежах та їх гасінні гинуть люди.
За даними статистики, 90% лісових пожеж виникають через недотримання правил пожежної безпеки. Тож закликаю усіх вас, шановні городяни, утримайтесь від відвідувань лісу у пожежонебезпечний сезон, коли необережно кинутий недопалок чи шматок скла можуть перетворити мальовничі місця на згарище. В умовах спеки і сильної посухи прошу вас дотримуватись основних правил поведінки з вогнем.
Щиро сподіваюсь на ваше розуміння і громадянську свідомість.
Пам’ятайте, тільки спільними зусиллями ми зможемо протистояти стихії і попередити біду".


З повагою, Марина Гурська,
секретар міської ради

Просмотров: 583 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]