Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Август » 10
9 серпня у Дніпродзержинську підведено підсумки конкурсу «Кращий торгівельний заклад міста 2010 року». Про це повідомили в управлінні з питань споживчого ринку, розвитку підприємництва та захисту прав споживачів міської ради.
Згідно з рішенням комісії, яка розглядала кандидатури учасників (до складу комісії входили перший заступник міського голови Валерій Коліуш, начальник та працівники управління з питань споживчого ринку, розвитку підприємництва та захисту прав споживачів міської ради, приватні підприємці міста), було визначено кілька переможців конкурсу. У номінації «Кращий магазин непродовольчих товарів» перше місце отримав колектив магазину «Технополіс» (просп. Аношкіна, 24), друге – магазин «Технополіс», розташований на лівобережному житловому масиві (б. Будівельників, 24-а). У номінації «Кращий магазин продовольчих товарів» переможцем став магазин «Продукти – 346» ТОВ «АТБ-маркет» (вул. Глаголєва, 25-а). На другому місці – магазин «Велес» ТОВ «Юнітрейд» (просп. Мет ... Читать дальше »
Просмотров: 492 | Добавил: admin | Дата: 10.08.2010 | Комментарии (0)

6 серпня у Дніпродзержинську відбулось засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ НС) щодо протидії масовим пожежам у лісах та сільгоспугіддях міста.

Участь у засіданні взяв перший заступник міського голови Валерій Коліуш, який провів засідання, а також секретар міської ради Марина Гурська, начальник міського управління Головного Управління МНС України у Дніпропетровській області Павло Галагуза, представники міської міжрайонної природоохоронної прокуратури, Дніпродзержинського державного підприємства «Лісгосп», керівники комунальних підприємств та профільних структур міської ради.

Згідно з протоколом комісії, у місті створено штаб з попередження виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пожежами у лісах, забезпечення протидії масовим пожежам у лісах та сільгоспугіддях міста у пожежонебезпечний період 2010 року.

Керівникам усіх міських підприємств та організацій, доручено створити мобільні протипожежні групи для оперативного ... Читать дальше »

Просмотров: 466 | Добавил: admin | Дата: 10.08.2010 | Комментарии (0)