Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Август » 10 » У Дніпродзержинську підведено підсумки конкурсу «Кращий торгівельний заклад міста 2010 року»
09:59
У Дніпродзержинську підведено підсумки конкурсу «Кращий торгівельний заклад міста 2010 року»
9 серпня у Дніпродзержинську підведено підсумки конкурсу «Кращий торгівельний заклад міста 2010 року». Про це повідомили в управлінні з питань споживчого ринку, розвитку підприємництва та захисту прав споживачів міської ради.
Згідно з рішенням комісії, яка розглядала кандидатури учасників (до складу комісії входили перший заступник міського голови Валерій Коліуш, начальник та працівники управління з питань споживчого ринку, розвитку підприємництва та захисту прав споживачів міської ради, приватні підприємці міста), було визначено кілька переможців конкурсу. У номінації «Кращий магазин непродовольчих товарів» перше місце отримав колектив магазину «Технополіс» (просп. Аношкіна, 24), друге – магазин «Технополіс», розташований на лівобережному житловому масиві (б. Будівельників, 24-а). У номінації «Кращий магазин продовольчих товарів» переможцем став магазин «Продукти – 346» ТОВ «АТБ-маркет» (вул. Глаголєва, 25-а). На другому місці – магазин «Велес» ТОВ «Юнітрейд» (просп. Металургів, 62). За рішенням комісії, лауреатом конкурсу став магазин «Малинка», розташований на лівому березі міста (б. Будівельників, 39-а).
Почесні грамоти та пам’ятні сертифікати переможці і учасники конкурсу отримають 20 серпня під час урочистих зборів у музично-драматичному театрі імені Лесі Українки з нагоди святкування Дня міста. Також конкурсна комісія має намір звернутись до депутатського корпусу міської ради з пропозицією знизити орендну плату за землю для підприємців, що посіли у конкурсі перше місце – на один рік, друге – на півроку.
Просмотров: 492 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]