Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Сентябрь » 25 » Дніпродзержинськ отримав комплекти нового медичного обладнання
09:14
Дніпродзержинськ отримав комплекти нового медичного обладнання
Дніпродзержинський міський голова Ярослав Корчевський висловив подяку від територіальної громади керівництву Дніпропетровської облдержадміністрації, особисто голові ОДА Олександру Вілкулу за допомогу в отримані комплектів нового медичного обладнання для лікувально-профілактичних закладів нашого міста.
Як повідомили в управлінні охорони здоров’я Дніпродзержинської міської ради, лікувально-профілактичним закладам міста в рамках виконання програми Президента України Віктора Януковича передано 5 апаратів для анестезії «Leon», дві ультразвукові діагностичні системи HD11 XE Standart , 4 апарати штучної вентиляції легенів Carina System, реанімаційний стіл для новонароджених та інше обладнання на загальну суму 3 млн 406 тис. грн.
У 2009 році в Дніпродзержинську на покращення матеріально-технічної бази лікувально-профілактичних закладів міста витрачено за рахунок коштів Державного бюджету 676,46 тис. грн.
Просмотров: 553 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]