Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Ноябрь » 20 » В Днепродзержинске может появится завод по производству ядерного топлива
15:15
В Днепродзержинске может появится завод по производству ядерного топлива


Преложение - недвижимость в Твери

Питання про те, буде чи ні в Дніпродзержинську завод з виробництва ядерного палива, можливо, вирішуть собственники до кінця року. Про це cсообщіл начальник управління екології Андрій Плешаков.

За словами А. Плешакова, від будівництва заводу місто тільки виграє. По-перше, це робочі місця. По-друге, це престиж. А по-третє, дохід, адже поки Україна доводитися закуповувати паливо в інших країнах. А так його будуть виробляти у нас і навіть відправляти на експорт.
З приводу екологічного аспекту, вважає А. Плешаков, турбуватися не варто, це виробництво є екологічно чистим.
Нагадаємо, що 27 жовтня в рамках засідання Комітету з питань економічного співробітництва російсько-української міждержавної комісії, паливна компанія "Росатому ВАТ" ТВЕЛ "і український державний концерн" Ядерне паливо "підписали договір про створення на території України підприємства з виробництва ядерного палива для реакторів типу ВВЕР-1000.
Остаточний вибір місць будівництва буде визначено проектом техніко-економічного обгрунтування будівництва. Але дніпродзержинські фахівці вже відзначили, що Придніпровський хімзавод - найкращий варіант з урахуванням розвинутої інфраструктури і вже існуючого там виробництва цирконію.
"Повний цикл виробництва на заводі повинен початися через десять років" - говорить Тетяна Амосова глава українського концерну "Ядерне паливо".

Предлагаем iphone 5 по самым низким ценам.

Просмотров: 1448 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]