Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Ноябрь » 20 » Дніпродзержинський міськводоканал знову в зоні пильної уваги
15:17
Дніпродзержинський міськводоканал знову в зоні пильної уваги
Сьогодні, в суботу 20 листопада, в районі 10 години ранку біля адміністративної будівлі КП «Міськводоканал» з'явилися близько десятка людей, серед яких були присутні помічники міського голови Станіслава Сафронова, перший заступник міського голови Костянтин Гузенко, і член виконкому Микола Проша.

Пред'явивши охоронцям папери, в яких нібито значиться, що Микола Проша призначений Дніпродзержинським градоначальником Сафроновим на посаду генерального директора даного комунального підприємства, вищевказані особи проникли в приміщення адміністративної будівлі на території КП «Міськводоканал». На даний момент йде розгляд, оскільки за відомостями нашого агентства, нинішній керівник Євген Терещенко знаходиться на лікарняному. Про звільнення його з займаної посади інформації з офіційних джерел не надходило.
Нагадаємо, що ось уже впродовж багатьох років навколо Дніпродзержинського комунального підприємства, який надає послуги з постачання питної води та водовідведення в нашому місті вирують пристрасті. У 2007 році відставку тодішнього мера Олега Захорольського пов'язували саме з боротьбою за володіння фінансовими активами підприємства. Підприємство не раз переходило з рук до рук невідомих структур. У 2008 році міськводоканал був структурним підрозділом Аульського водоводу, а протягом 2008 - 2009 року городяни плуталися, на які рахунки сплачувати за послуги, оскільки одночасно існувало кілька підприємств.
Все це в значній мірі впливало на і без того невисокий рівень оплат за спожиту воду і водовідведення. Що чекає дніпродзержинців на цей раз, залишається тільки припускати, а ми як завжди будемо тримати вас у курсі подій, що відбуваються.

Просмотров: 808 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]