Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2011 » Ноябрь » 2 » У Дніпродзержинську обмежили торгівлю спиртним
15:40
У Дніпродзержинську обмежили торгівлю спиртним
У Дніпродзержинську обмежили торгівлю спиртним

Міськрада Дніпродзержинська вирішив обмежити торгівлю спиртним - зокрема, заборонити його продаж під час масових заходів, у кіосках і після 22 годин. Таке рішення прийнято на сесії 28 жовтня.


У рішенні "Про впорядкування торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пивом на території Дніпродзержинська" є пункти, які забороняють продавати алкоголь, крім пива в пластиковій тарі, під час проведення масових заходів. Також міськрада має намір заборонити продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв, тютюнових виробів у тимчасових торгових спорудах. Під заборону потрапить і продаж спиртного на розлив скрізь, крім закладів ресторанного господарства, і торгівля їм після 22 годин (у тому числі і в питних закладах).

Рада не підтримала пропозицію, озвучену лідером фракції партії "Фронт змін" Юрієм Колесником - заборонити торгівлю спиртним ближче 100 метрів від закладів освіти. Ця ініціатива незаконна - міська влада не має права на такі обмеження, заявила Людмила Полякова, голова депутатської комісії з правових питань. За її словами, заборонено торгівлю спиртним в об'єктах, які не мають дозволу на такий вид діяльності.

Виступаючи на сесії Олег Плачков, начальник Дніпродзержинського міськуправління міліції, запропонував депутатам придумати, як зробити, щоб підприємець, який попався на порушенні правил торгівлі спиртним, не міг більше цим займатися.

Текст: В. Фіголь
Просмотров: 495 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]