Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2011 » Ноябрь » 2 » Дніпродзержинські лікарні ще не віддали в область
15:45
Дніпродзержинські лікарні ще не віддали в область
nwestop.pp.ua

Дніпродзержинські лікарні ще не віддали в область

За словами депутата міської ради Віталія Купрія міськрада поки тільки дав згоду на передачу лікарень під юрисдикцію області.


Самим депутатом було подано позовну заяву до суду про визнання неправомірним передачі цілісних майнових комплексів лікувальних установ Дніпродзержинська у власність області.

На його думку, міськрада прийняла своє рішення всупереч статті 124 Конституції України, згідно з якою місто і область повинні були укласти договір. У даному договорі необхідно було прописати всі істотні умови: предмет договору, права та обов'язки сторін, терміни. Відповідальність сторін у разі порушень і так далі. Наявність цього договору дало б можливість повернути лікарні назад у міську власність, у разі невдалого результату цього експерименту.

1 листопада районний суд відмовив Віталію Купрій в позові. Він буде подавати апеляцію. За словами представника відповідача, працівника юридичної служби міськради Боюн Л.В. в рішенні міськради йдеться лише про надання згоди на передачу майна лікувальних установ. Проект же договору повинен буде підготувати заступник голови з питань охорони здоров'я Логінов Сергій. Далі цей проект договору повинен буде затвердити міськрада. Після його підписання сторонами, запевнення у нотаріуса і проходження процедури державної реєстрації об'єкти нерухомості міських лікарень перейдуть у власність області.

dndz.tv
Просмотров: 525 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]