Каталог статей

Главная » Статьи » Мои статьи

Соус із аґрусу

Соус із аґрусу

Соус із аґрусу з цибулею

1 кг аґрусу, 350—400 г цибулі, 10 г часнику, 50 мл води, 20 мл олії, 30—40 мл 9 %-ного оцту, 150—170 г цукру, 30 г солі, мелений імбир і гострий перець до смаку

Цибулю і часник подрібнити, обсмажити в олії до м’якості, не засмажувати. Влити воду, викласти аґрус, тушкувати, перемішуючи, близько 10 хв, поки аґрус не стане м’яким. Додати спеції, сіль, цукор, оцет, тушкувати 5 хв. Гарячу масу подрібнити блендером до однорідності й довести до кипіння. Гарячий соус розкласти в стерилізовані банки, закрутити й укутати до остигання.

Соус із аґрусу з часником і кропом

1 кг аґрусу, 10—15 г часнику, 100 г зелені кропу, 50 мл води, 10—15 г цукру, 10 г солі

Аґрус перебрати, промити, викласти в сотейник, влити воду й тушкувати під кришкою до м’якості. Потім розтерти в пюре за допомогою блендера. Додати пропущений через прес часник, дрібно нарубану зелень кропу, сіль і цукор, тушкувати на слабкому вогні протягом 30—40 хв. Гарячий соус розкласти в стерилізовані банки й закрутити.

Украинская кухня - заготовки
Категория: Мои статьи | Добавил: fio (25.10.2017)
Просмотров: 10 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]