Главная Регистрация Гостевая книга Днепродзержинск Скачать беcплатно Фотографии Форум Доска объявлений Карта сайта Добавить сайт Обратная связь


Главная » 2010 » Август » 10 » 6 серпня у Дніпродзержинську відбулось засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ НС) щодо про
09:55
6 серпня у Дніпродзержинську відбулось засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ НС) щодо про
6 серпня у Дніпродзержинську відбулось засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ НС) щодо протидії масовим пожежам у лісах та сільгоспугіддях міста.

Участь у засіданні взяв перший заступник міського голови Валерій Коліуш, який провів засідання, а також секретар міської ради Марина Гурська, начальник міського управління Головного Управління МНС України у Дніпропетровській області Павло Галагуза, представники міської міжрайонної природоохоронної прокуратури, Дніпродзержинського державного підприємства «Лісгосп», керівники комунальних підприємств та профільних структур міської ради.

Згідно з протоколом комісії, у місті створено штаб з попередження виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пожежами у лісах, забезпечення протидії масовим пожежам у лісах та сільгоспугіддях міста у пожежонебезпечний період 2010 року.

Керівникам усіх міських підприємств та організацій, доручено створити мобільні протипожежні групи для оперативного реагування на всі види пожеж, з метою своєчасної локалізації та гасіння осередків загорання.

Відділу ДАІ з обслуговування адміністративної території міста спільно з Дніпродзержинським ДП «Лісгосп» доручено заборонити в’їзд транспортних засобів до лісових масивів та недопущення стоянок уздовж лісонасаджень. Відповідно до протоколу, Дніпродзержинське МУ ГУ МНС України разом з прокуратурою посилить контроль правоохоронних органів за дотриманням вимог пожежної безпеки та природоохоронного законодавства, організує додаткову перевірку протипожежного стану наявних АЗС, ГЗС, та складів з мінеральними добривами міста. Працівники ДП «Лісгосп» виконуватимуть доручення комісії щодо недопущення випалювання стерни, бур’янів і смітників, забезпечуватимуть своєчасне інформування пожежо-рятувальних підрозділів про виникнення та масштаби пожеж в лісових масивах.

Також рішенням комісії ТЕБ НС заборонено полювання до прийняття окремого рішення з цього питання.

Просмотров: 468 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0




Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]